Sådan!

Du har valgt Sjælland.
Klik på ”Start”, og kom i gang med dit nye husprojekt.
God fornøjelse!


  • Information
  • Spørgsmål & svar
  • Kontakt

HusOnline by HusCompagniet

NYHED: Se vores udstillingshuse hver søndag
Adressen er: Trykstokken 25, 27, 29 & 31, 5250 Odense SV
Læs mere her 

Velkommen til HusOnline by HusCompagniet – en digital byggeproces, hvor vejen til dit nye hjem er både kortere, nemmere og billigere. Vi er med dig hele vejen og guider dig lige fra start til slut, så du kommer trygt i hus med få klik. Rigtig god fornøjelse.

Hos HusCompagniet bygger vi personlige huse, som passer til den enkeltes behov. Men at bygge et nyt hus er ofte forbundet med mange store beslutninger og svære valg – noget, der kan være en stor mundfuld for nogle. Derfor introducerer vi en ny, online byggeproces, nemlig HusOnline, som er din mulighed for at sætte dit eget personlige præg på et hus, som vi har tegnet og designet for dig. Der er 4 populære husmodeller, som alle er gennemtestede, afprøvede og lige til at bygge. Din opgave er blot at justere i farver og materialer inde som ude, så du kan få lige det hjem, du drømmer om. Fordi vi har sprunget nogle led over og optimeret processen, er der også penge at spare. Men bare rolig; du får samme gode kvalitetshus, som både er energirigtigt og vedligeholdelsesfrit, bare lidt billigere end normalt.

 

HusOnline

Samme kvalitet. Helt enkelt. 

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores formular eller telefon
     

Jeg accepterer, at HusOnline / HusCompagniet må kontakte mig via de angivne kontaktinformationer.
+45 70 11 17 00

Har du spørgsmål?
Få svaret her, eller tøv ikke med at kontakte os på support@husonline.dk. Du bør også læse vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Hvornår skal jeg betale for mit nye hus?
Når du bygger hus med HusOnline, skal du først betale, når du får nøglen til dit nye hjem. Det betyder også, at du eventuelt slipper for at betale dobbelthusleje, mens du stadig bor i din nuværende bolig.

Hvad er inkluderet i prisen?
Alle dine valgte materialer i HusOnline er inkluderet i den samlede pris. Det vil sige gulve, låger, hårde hvidevarer i køkkenet, bordplader, mursten eller lign. Dog kan nogle materialer koste ekstra, hvilket vil fremgå tydeligt, inden du vælger. Vælger du et materiale, som koster ekstra, vil du straks kunne se ændringen i den samlede pris øverst til højre. 

Hvad er ikke inkluderet i prisen?
I HusOnline optræder der elementer, som ikke indgår i prisen. Det er eksempelvis buske, træer, carport, udendørs belægning, gardiner, pyntegenstande, tæpper, vaskemaskine, tørretumbler og møbler. 


Hvad er forskellen på HusOnline og HusCompagniet?
I HusOnline har vi udvalgt vores mest populære og gennemtestede løsninger til dig. Derfor er det ikke muligt at ændre på planløsningen – denne er optimeret på alle facetter! Derfor er det muligt for os at tilbyde en helt unik pris via HusOnline. 
Har du derimod et behov for selv at sætte dit præg på alle beslutninger, så er HusCompagniet det helt rigtige valg for dig.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har fundet en byggegrund?
Har du ikke fundet den rette byggegrund, hjælper vi med glæde. Du kan se alle byggegrunde eller potentielle huse til nedrivning fra ejendomsmæglere i hele landet lige her.

Hvad sker der efter dit hus er designet i HusOnline?  
Efter du har designet dit hus, skal vi sikre os, at dit hus passer til din valgte byggegrund. Det gør vi ved at gennemgå de offentlige dokumenter, der vedrører din valgte byggegrund.

Hvad undersøger vi, og hvem skal betale for det?
Når du har godkendt det, så udarbejder vi beliggenhedsplaner og undersøger lokalplaner, byplansvedtægter og servitutter. Det er dig som betaler for vores arbejde inden det sættes i gang, men da arbejdet skal bruges til et hus som vi skal opføre, modregner vi dine betalinger til undersøgelse i prisen for dit valgte hus, såfremt dit hus bliver bygget af os. De aktuelle priser for undersøgelserne fremgår af HusOnline.

Hvad er en beliggenhedsplan?
En beliggenhedsplan indeholder et grundrids(plantegning) af hele byggegrunden, hvorpå vi vil placere dit hus i forhold til skel og terræn. Vi vil beskrive, hvordan vi har planlagt at tilpasse byggeriet i forhold til skel og terræn, samt eventuelle meromkostninger i forhold til terrænforskelle. Dette bestilles via grundpakkens step 1. Denne fradrages i husprisen ved endelig kontraktunderskrivelse.

Hvad er lokalplaner, byplansvedtægter og servitutter?
Lokalplaner, byplansvedtægter og servitutter er dokumenter, hvori der kan være begrænsninger i forhold til den byggegrund du har valgt. Dette kan være begrænsninger såsom størrelse af dit hus, hvilken type tagsten der må anvendes, og fx. en færdselsret henover byggegrunden. Dette er indeholdt i grundpakkens step 1.

Når jeg har bestilt en undersøgelse af min byggegrund, hvad sker der så?
Efter du har bedt os om at gennemgå beliggenhedsplan, lokalplaner, byplansvedtægter og servitutter, vil vi vende tilbage til dig, med resultatet af vores undersøgelser. Hvis vi ikke finder nogle forhindringer, vil vi lave et forslag til placering af dit hus ud fra vores undersøgelser. Ønsker du flere forslag, skal du kontakte os direkte, for at aftale hvad dette vil koste dig.

Problemer i forhold til undersøgelser?
På nogle byggegrunde er beliggenhed, lokalplaner, byplansvedtægter og/eller servitutter en forhindring i forhold til det hus du har valgt. I denne situation vil vi kontakte dig, og hjælpe dig med at tilpasse huset til byggegrunden, og eventuelt søge om dispensation på dine vegne hos den relevante byggemyndighed, såfremt vi mener dette er en mulighed.
Vi oplyser dig prisen du skal betale i forhold til at søge dispensation og prisen på huset i forhold til de ansøgte ændringer. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at dispensation gives.

Hvad nu hvis det valgte hus og byggegrund ikke kan passe sammen?
Det er selvfølgelig ærgerligt, men på nuværende tidspunkt har du ikke bundet dig til andet, end at lade os hjælpe dig med vurdering af dit valgte hus i forhold til byggegrunden. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig videre, og vil foreslå, at du kontakter os telefonisk vedr. et møde.

Der er ikke nogle forhindringer vedr. min byggegrund, hvad sker der så?
Hvis vi ikke finder nogle forhindringer, og du godkender vores forslag til placering, så vil vi bede dig underskrive en betinget købsaftale, der også indeholder en forpligtelse til, at du lader os indhente en jordbundsundersøgelse og en miljøscreening. Dette bestilles via grundpakkens step 2. Denne fradrages i husprisen ved endelig kontraktunderskrivelse.

Hvad er en betinget købsaftale?
Med en betinget købsaftaler godkender du, at vi må bygge dit hus, på betingelse af, at:
- din byggegrund ikke kræver oprensning og klargøring for mere end kr. 50.000 tilsammen 
- din bank godkender finansiering
- din rådgiver godkender købsaftalen uden forbehold

Du kan se standardvilkårene for den betingede købsaftale her.

Hvad er en jordbundsundersøgelse og en miljøscreening?
Du og vi har brug for at vide, om din byggegrund er forurenet, og kan bebygges med dit valgte hus. Du kan se hvad en jordbundsundersøgelse og en miljøscreening indeholder her. Ud fra vores undersøgelser vil vi specificere omkostninger til oprensning og byggeklargøring af din byggegrund, men vær opmærksom på, at du selv skal betale for den faktiske oprensning og byggeklargøring af din byggegrund inden byggeriet kan sættes i gang.

Hvem betaler jordbundsundersøgelse og en miljøscreening?
Når du har godkendt det, så foretager vi en jordbundsundersøgelse og en miljøscreening. Det er dig som betaler for vores arbejde inden det sættes i gang, men da arbejdet skal bruges til et hus som vi skal opføre, modregner vi dine betalinger til undersøgelse i prisen for dit valgte hus, såfremt dit hus bliver bygget af os. De aktuelle priser for undersøgelserne fremgår af Grundpakkens step 2.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har talt med banken om et lån?
Det første du skal gøre, er at tale med din bank om muligheder og rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb vil som regel være større ved nybyg, end hvis du køber et brugt hus. Når du har sat dit præg på dit nye hjem i HusOnline, guider vi dig igennem en række steps som du kan se ovenfor, førend dit hus kan bygges. Et af de øvrige steps omhandler finansieringen. Under siden "Budget" har du mulighed for at udfylde og printe et budget for dit nye hjem, som du kan tage med til et bankmøde.

Er det trygt at bestille et hus online?
HusOnline er en sikker og nem måde at bestille dit nye hjem på. Vi er med dig hele vejen – lige fra begyndelsen i HusOnline, til du får nøglerne til dit færdige hus. Vi sørger samtidig for at guide dig godt igennem din bestilling online. Og husk: Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller støder på udfordringer undervejs på support@husonline.dk.







Brug for hjælp? Skriv en mail til os på support@husonline.dk

Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie & privatpolitik
Betinget købsaftale