Husdrømmen starter her

HusOnline er for dig, der vil hurtigt og enkelt fra drøm til nybygget hus

Design dit nye hus i vores HusDesigner, og se prisen med det samme

Med HusOnline har HusCompagniet som de første i Danmark introduceret en 100 procent digital kunderejse for nybyggere, hvor du hjemme fra sofaen kan designe og købe dit nye hus. Du tager alle materialevalg digitalt i HusDesigneren, og du får prisen på dit hus med det samme. Hele design- og planlægningsfasen af dit nye hus er hurtig og enkel, og byggemøder kan holdes online.

Sådan designer du dit nye hus

I HusCompagniet har vi bygget huse i over 50 år til mange tusinde familier. I HusOnline tager vi derfor udgangspunkt i de behov og valg, som vi ser, at de fleste af vores kunder træffer i forhold til både indretning og materialer. 

Du starter med at vælge en af vores 12 gennemtestede planløsninger - den, der passer bedst til dig og din familie. Herefter tager du personlige materialevalg i vores HusDesigner. Du vælger facade, farven på dit køkken, gulve, klinker og meget andet. Men vi sørger for, at mursten og fugefarve passer sammen, og at stikkontakterne sidder lige der, hvor du har brug for dem i dagligdagen. 

Hvordan er processen?

Når du har fundet den rigtige planløsning og har valgt materialer i HusDesigneren, er det tid til at booke et møde med en af vores erfarne byggerådgivere. Her taler vi både byggegrund, materialevalg, praktik og budget igennem. Vi tager ofte byggemøder online, men vi møder dig der og på den måde, der passer dig bedst.

Den høje kvalitet, effektive byggeproces og service er selvfølgelig den samme, som følger med alle HusCompagniet-huse. Vi er nemlig med dig hele vejen.

Sådan kommer du trygt i hus – også når du starter online!

 

Fire fordele ved HusOnline

Nemt og overskueligt

Materialevalg og byggemøder klares online, når det passer dig.

Egen byggenøgle

Besøg dit byggeri, når der er luft i din kalender eller følg med i MitHus.

Lave udgifter til varme

Dit hus får som minimum energimærke A2015. Det giver lave udgifter til varme.

Tid til hygge

Dit hus bygges med kvalitetsmaterialer, der giver dig minimal vedligehold.

 • Nemt og overskueligt

  Materialevalg og byggemøder klares online, når det passer dig.

 • Egen byggenøgle

  Besøg dit byggeri, når der er luft i din kalender eller følg med i MitHus.

 • Lave udgifter til varme

  Dit hus får som minimum energimærke A2015. Det giver lave udgifter til varme.

 • Tid til hygge

  Dit hus bygges med kvalitetsmaterialer, der giver dig minimal vedligehold.

Hvad får du med i prisen?
Prisen er fast, så du har overblik over din økonomi hele vejen.
Download
Kom trygt i hus - også når du starter online
Se hele processen her
Download
Følg dit husprojekt online
MitHus er en smart platform, hvor du kan følge med i dit byggeri fra start til slut.

Følg med i byggeriet hjemme fra sofaen 

Imens vi bygger dit nye hus, kan du følge med i byggeriet hjemme fra sofaen eller lige, hvor det passer dig. Du får nemlig adgang til vores kundeplatform MitHus, hvor din byggeleder både deler opdateringer om dit byggeri og billeder fra byggepladsen. og hvor du også finder alle vigtige dokumenter samlet ét sted.  

 

Hvad er forskellen på HusCompagniet og HusOnline?

HusOnline er en del af HusCompagniet. Men i modsætning til en traditionel proces i HusCompagniet foregår mange flere ting i HusOnline digitalt - både i den indledende planlægningsfase og de efterfølgende byggemøder.

Vores ønske med HusOline er at gøre det så nemt og hurtigt som muligt at bygge et nyt hus. Derfor har vi udviklet 12 funktionelle planløsninger med forskellige antal kvm og værelser, der alle er gennemtestede og baseret på de mange tusinde enfamiliehuse, vi har bygget de seneste 50 år.

I HusDesigneren sætter du selv dit præg på dit nye hus, og her har vi udvalgt de mest populære materialer og farver på markedet lige nu.

HusOnline er derfor en mulighed for at bygge nyt til dig, der ønsker en hurtig og enkel proces.

Ønsker du din helt egen plantegning og et større udvalg af materialer, så anbefaler vi, at du kontakter os i HusCompagniet her.

 

Prisen er fast, og du kan se den med det samme

Mange frygter, at der med nybyggeri ofte følger mange uforudsete udgifter med, fordi der kan være beslutninger om f.eks. materialevalg, der træffes eller ændres senere i processen.

I HusOnline vælger du planløsning, materialer og kan lave tilkøb som f.eks. solceller. Når du har gennemført alle skridt i HusDesigneren, kan du se din pris for huset. Og den pris er fast.

Den faste pris er unik for HusOnline, da man ofte i forbindelse med nybyg afsætter et beløb til køkken, el og anden inventar i de indledende design og budgetfaser. I HusOnline er alt inkluderet fra starten, og den pris du får online er prisen for huset.

Du kan derfor hele tiden følge med i prisen på huset, mens du designer det i HusDesigneren. Når du er færdig, er prisen på huset det også.

Sammen med din byggerådgiver laver du et samlet byggebudget lige til at tage med i banken. Her afsættes der beløb til de udgifter, der er udover selve huset. Det kan f.eks. være til jordbundsprøver, bortkørsel af jord på din grund og anlæg af have.

Din bank vil normalt afsætte ca. 10% ekstra til uforudsete udgifter. Det er ikke nødvendigt i HusOnline, da køkkeninventar, el etc. allerede er på plads. Det kan betyde, at det er nemmere for dig at få finansieringen af huset på plads.

Få god energi i dit nye hus

Dit nye HusOnline hus har som minimum det lovpligtige energimærke A2015, der sikrer lave varmeudgifter. Men, ønsker du energimærke A2020, kan du tilkøbe vedvarende energikilder som f.eks. et solcelleanlæg. Det er nemt at tilvælge i designprocessen online. Et højt energimærke sikrer dig både lave driftsomkostninger og et attraktivt hus i forbindelse med gensalg.


Dit hus får en klimaberegning

Fra 1. januar 2023 blev det et krav i bygningsreglementet, at alle nye huse skal have en klimaberegning. Et HusOnline hus får også en klimaberegning. Her bruger vi HusCompagniets helt egne specialister. De laver beregningen for dig og sørger for at sende den til kommunen. Du skal nemlig aflevere en klimaberegning for at få en ibrugtagningstilladelse til dit hus.

Klimaberegningen fortæller os, hvilken klimapåvirkning dit nye hus har. I beregningen får vi et tal på CO2-afledningen fra de materialer, der er brugt – både mængden og selve materialet -, regnet pr. m2 og pr. år over en 50-årig periode.

I HusOnline er det muligt at få et klimaaftryk, der gør at dit hus kommer i den frivillige lavemissionsklasse. Læs mere her: LCA | Klimaberegning | HusCompagniet

 

At bygge nyt har aldrig været nemmere

I HusCompagniet er det vigtigste for os at, at vores kunder føler sig trygge, når de laver et af deres livs største investeringer. At bygge et nyt hus er tidskrævende, da der med et helt skræddersyet hus følger rigtig mange valg med. Lige fra arbejdet med planløsningen og valg af materialer, køkken og inventar til planen for placering af alle stikkontakter og el.

Med HusOnline vil vi gerne gøre den proces nemmere. Meget nemmere faktisk. Med HusOnline tilbyder vi dig funktionelle og gennemtestede planløsninger og de mest populære materialevalg lige nu. Du kan med HusOnline tage en række personlige valg, så dit hus matcher din familie, din stil og dit budget bedst muligt. Men du kommer meget hurtigt igennem designprocessen, du kan se din pris på huset med det samme, og alle byggemøder kan vi tage online. Det giver dig mere tid og fleksibilitet.